VU – UTOnderwijs & TalentCreative TechnologyBlogsBlog 10: De vier CreaTe musketiers

De vier CreaTe musketiers

Bij al het werk dat momenteel wordt gedaan en alle buzz die is ontstaan, is het nu echt tijd om enkele van de mensen voor te stellen die door de UT zijn aangenomen om vanaf september les te geven in Amsterdam. Maro, Jeroen, Pep en Andrea: vier getalenteerde professionals met veel passie voor lesgeven en qua houding en geest een goede match met CreaTe. Zo blij dat zij het team komen versterken! Ik deel graag wat quotes van hen.

Andrea: ‘Ik hou van de algemene sfeer van CreaTe: Het is levendig, kleurrijk, creatief en productief. CreaTe’ers zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, te leren en te ontdekken. Ik wil hen graag ondersteunen op hun individuele reizen en hoop dat ik mijn gebruikersgerichte perspectief kan inbrengen om zinvolle producten te ontwikkelen.’

Jeroen is een computerwetenschapper die gefascineerd is door alles wat draadloos verbonden is en alles wat kan voelen. ‘De Creative Technology community belichaamt mijn  visie van hands-on ervaring in het onderwijs om out-of-the-box oplossingen te ontwikkelen om belangrijke maatschappelijke problemen te verbeteren."

Marcello (‘Maro’) is een onderzoeker en ontwerper van interactieve media die zich aangetrokken voelt tot interdisciplinaire creatieve uitdagingen. ‘In CreaTe heb ik mijn stam gevonden van mede-verkenners en rol trotserende professionele eenhoorns die zich voorbereiden op een wereld vol spannende onzekerheden.’

Pep is elektrotechnisch ingenieur met een brede onderzoeksinteresse, van fabricage tot ontwerp. ‘Ik vind het leuk dat CreaTe zijn naam eer aandoet door de nadruk te leggen op het maken en testen van prototypes vanuit de identificatie van kernvragen van gebruikers.

Zeg nou zelf: wie benijdt CreaTe niet dat ze zulke geweldige mensen in dienst kunnen nemen? Volgend jaar kun je ze volop  in actie zien. En ja, er komen nog meer mensen voor CreaTe…spannend!