VU – UTNieuws & agendaNieuwsNieuwe samenstelling Stuurgroep VU-UT

Nieuwe samenstelling Stuurgroep VU-UT

Sinds 1 januari is de samenstelling van de Stuurgroep VU-UT gewijzigd. Vanuit beide universiteiten nemen ieder drie decanen deel, aangevuld met een onafhankelijk voorzitter. De decanen vertegenwoordigen in deze nieuwe opzet niet alleen hun eigen faculteit, maar per universiteit gezamenlijk de hele instelling. Deze kleinere samenstelling past bij de fase waarin de Alliantie inmiddels terecht is gekomen. 

Vanuit de UT nemen deel

Prof Tanya Bondarouk
Faculty Behavioural, Management and Social Sciences
Prof. Joost Kok
Faculty of Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science
Prof. Dr. Bart Koopman
Faculty Engineering Technology

Vanuit de VU nemen deel

Prof. dr. Aletta Kraneveld
Faculty of Science
Prof. Dr. Arjen van Witteloostuijn
School of Business and Economics
Prof. Dr. René van Woudenberg
Faculty of Humanities

De onafhankelijk voorzitter is prof.dr. Guus Schreiber, voormalig decaan van de faculteit Bètawetenschappen van de VU. De Stuurgroep is verantwoordelijk voor de realisatie van het Tweejarenprogramma VU-UT, dat is vastgesteld door beide Colleges van Bestuur.

Kijk hier voor meer informatie over de organisatie van de Alliantie