VU – UTNieuws & agendaNieuwsJaarboek 2e lichting Mechanical Engineering studenten in Amsterdam

Jaarboek 2e lichting Mechanical Engineering studenten in Amsterdam

Deze zomer studeert de tweede lichting ME studenten af in Amsterdam. Een van de 22 afstudeerders is Abas Adi. Hij maakte voor het cohort 2020-2023 een kleurrijk, geestig en compleet jaarboek van ruim 100 pagina’s. Met onder meer een terugblik, een overzicht van de projecten, een smoelenboek en bijdragen van studenten, docenten, bestuurders en andere medewerkers. Een geweldige prestatie van Abas, die ook actief is geweest als studentambassadeur en in de studievereniging ME@VU. Abas vervolgt zijn opleiding met een master ME aan de UT. Het boek is feestelijk uitgereikt tijdens de afsluiting van het studiejaar op 7 juli jl. Met de onlangs verlengde samenwerking tot 2030 kijken alle VU en UT betrokkenen bij ME uit naar de toekomst. Vooral omdat ME zeer goede baan- en carrièreperspectieven biedt en de hoogste studenttevredenheid heeft binnen het gebied Werktuigbouwkunde volgens de Keuzegids Universiteiten 2023.

Wil je het jaarboek inkijken? Neem dan contact op met Abas (a.adi@student.utwente.nl).