VU – UTNieuws & agendaNieuwsVeel lof voor CreaTe en ME in Keuzegids Universiteiten 2024

Veel lof voor CreaTe en ME in Keuzegids Universiteiten 2024

In de Keuzegids Universiteiten van 2024 die eind november verscheen, is de bacheloropleiding Creative Technology (CreaTe) aan de UT nieuwkomer in de lijst ‘Topopleidingen’. CreaTe wordt sinds september van dit collegejaar ook aangeboden op de VU. Een goed resultaat is er ook voor Mechanical Engineering (ME), onze gezamenlijke bacheloropleiding Werktuigbouwkunde. Voor het tweede jaar op rij scoort ME het hoogst op studenttevredenheid van alle werktuigbouwkundeopleidingen in Nederland.   Opleidingsdirecteur Jurnan Schilder is er blij mee. ‘We zijn ontzettend trots op dit resultaat. Het is een heel mooie beloning van onze inspanningen die ons allemaal motiveert om de opleiding nog beter te maken.’

Lees meer over CreaTe
Lees meer over ME