VU – UTNieuws & agendaNieuwsERC Starting Grant Award voor natuurkundige Sven Askes

ERC Starting Grant Award voor natuurkundige Sven Askes

Sven Askes is sinds september 2023 universitair docent aan de VU. Hij is aangenomen in het kader van de samenwerking tussen de VU en de UT voor de bacheloropleiding Mechanical Engineering. Askes ontvangt de grant voor het project HEATPULSE. Hij wil met zijn onderzoek de traditionele aanpak van het gebruik van katalytische reactoren in de chemische industrie uitdagen. Joris van Heijningen is sinds november 2023 universitair docent aan de VU. Ook hij is aangenomen in het kader van de samenwerking tussen de VU en de UT voor de bacheloropleiding Mechanical Engineering.

Lees meer over de toekomst van katalytische reactoren

Lees meer over de benoeming van Joris van Heijningen