VU – UTNieuws & agendaNieuwsVan exoskeletten tot misdaad in de Metaverse

Van exoskeletten tot misdaad in de Metaverse

De projecten die zijn gestart naar aanleiding van de Calls 2022 en 2023 krijgen een plek op de VU-UT website. Allereerst de Calls van 2022. De projecten worden voorzien van een korte tekst en uitleg. Waar gaan ze over, waarom zijn ze belangrijk, wat leveren ze naar verwachting op en welke onderzoekers zijn erbij betrokken? Het levert vooralsnog een brede en fraaie staalkaart onderwerpen op vanuit de verschillende coalities. Diversiteitsbias in trainingsmateriaal, druggerelateerde misdaad in de Metaverse, klimaatbestendige steden met blauwgroene daken, vermindering van Scope 3 Emissies, exoskeletten als hulp bij het wandelen, roeien in Virtual Reality en een Check Tool voor academische vaardigheden. Het streven is om alle projecten voor het eind van het jaar van een tekst te voorzien.

De projecten zijn te vinden op de website onder de betreffende coalities