Werkbezoeken 2023

Het VU-UT-werkbezoek bij de Universiteit Twente op woensdag 22 november 2023 vanaf 14.00 uur. Met deze halfjaarlijkse informele werkbezoeken, wisselend in Amsterdam en Enschede, willen we onze samenwerking verstevigen en ontmoetingen tussen VU- en UT-collega’s faciliteren.

Het programma start om 13.30 uur met de ontvangst in het atrium van het Ravelijngebouw, waar Vinod Subramaniam (voorzitter College van Bestuur UT) en Margrethe Jonkman (voorzitter College van Bestuur VU Amsterdam) je van harte welkom zullen heten. In de middag (14.30 – 16.00 uur) kunnen directe collega’s (counterparts) zelf afspraken maken voor overleg of andere activiteiten.

Om 16.00 uur zijn er posterpresentaties: een rijk en inspirerend overzicht van onderzoeks- en onderwijsprojecten binnen de Alliantie VU-UT. Sommige projecten zijn al gerealiseerd, aan andere wordt nog hard gewerkt. De betrokken collega’s zullen zelf presenteren en er is volop gelegenheid voor een meet-and-match. We sluiten af met een gezamenlijke borrel en diner van 17.30 tot 19.00 uur.

Voor de aanmelding is een mail verstuurd. Mail niet ontvangen, neem dan contact op met Amir Ametovic (a.ametovic@utwente.nl) of Maria Mennen (m.m.mennen@vu.nl).