VU – UTOnderwijs & TalentCreative TechnologyBlogsBlog 9: CreaTe ambassadeurs gezocht

Creative Technology @VU @UT – Ambassadeurs gezocht

De start van de bachelor Creative Technology (CreaTe) in 2023 aan de VU Amsterdam komt steeds dichterbij. Alma Schaafstal is projectleider van het opzetten van de nevenvestiging namens de UT en blogt regelmatig over de weg naar Amsterdam. ‘Het voelt al weer als even geleden, maar echt…het nieuwe jaar is nog maar net bezig. Voor mij begon 2023 met een heerlijke vakantie. Een fijn moment om met familie te zijn en ook een mooi moment om terug en vooruit te kijken. En dan vooral vooruit!’

‘Het goede nieuws is dat we op schema liggen en het voelt alsof we in controle zijn. Nog even en Creative Technology (CreaTe) wordt een “tam” project…😉. Eh nee dat is niet zo want er gebeurt heel veel, en zeker ook leuke dingen. Zoals nieuwe collega’s die binnenkomen en zich lekker actief in CreaTe beginnen te mengen. Welkom aan Maro, Jeroen en Andrea! Hopelijk kunnen we binnenkort nog meer leuke nieuwe mensen verwelkomen en samen een prachtige nieuwe zwiep aan CreaTe  geven. Ook een gave nieuwe ontwikkeling  is de film waarin we de opleiding uitleggen met daarin hele mooie elementen van de VU Amsterdam. Ik word er blij van.

Kijk, wij denken met zijn allen dat CreaTe hartstikke leuk, spannend en interessant is. Natuurlijk denken we dat want dat is het ook. Maar de uitdaging is vooral om deze boodschap over te brengen naar studiekiezers voor wie CreaTe vaak nog niet bekend is. En daarvoor hebben we iedereen nodig. Ik geloof sterk in de kracht van ons gezamenlijke netwerk dus mogen we jullie als ambassadeurs vragen om te helpen bij het delen van de CreaTe-boodschap? Praat over de opleiding alsof je zelf er studeert of er een succesvolle alumnus/alumna van bent. Of vertel gewoon als een supporter die de waarde ziet van een multidisciplinaire technische opleiding die een verschil wil maken in de wereld. Als je ergens kansen ziet, laat het me dan vooral weten.

We zijn ook hard bezig onze nieuwe koffiemok te verspreiden. Als blijk van waardering aan iedereen die zich inzet voor CreaTe. En laten we er speels mee omgaan: stuur daarom foto’s met de mok erop en ik zorg ervoor dat ze gedeeld worden via onze social media. CreaTe verovert de wereld! Als gedachte niet slecht toch? Als je nog geen CreaTe mok hebt, sturen we er met alle plezier een naar je op. Ik verzeker je: het wordt een collectors-item.’ :-)